få en gratis

og uforpliktende evaluering av dine behov.

Thanks! Message sent.

Verden i endring: Mye har skjedd med hvordan vi markedsfører oss de siste årene.

Nye ord, men hva betyr de, egentlig?

De siste årene har det dukket opp forkortelser og ord som markedsførings- og designbyråene strør rundt seg med, men som du som kunde kanskje ikke har helt oversikten over hva betyr. Dette er verktøy vi mener er alfa og omega for et godt markedsføringsresultat, men hva er de, egentlig? Og hvordan bruker man de? 

publisert 1. oktober 2017

 

  • Facebook Pixel 

Facebook Pixel hjelper deg med å analysere hvor effektiv annonseringen din er. Kort fortalt er det en cookie som gir deg informasjon om hvem som klikker på annonsen din, og hvordan du best mulig kan rette annonsene dine mot nettopp disse brukerne. En HTML-kode plasseres på hjemmesiden din, og denne leser hvem, og hvordan de har funnet veien dit. Dermed har du et verktøy som hjelper deg med å forstå hvem målgruppen din er, og da kan du forme annonsekampanjene dine deretter.  

Facebook Pixel gir deg tilgang til en haug av brukerdata, noe som gjør at du for eksempel kan se når på døgnet annonsen genererer mest trafikk, og dermed velge tidspunkt for når annonsen skal være synlig. Dette sørger for at annonsene blir sett av nettopp de du ønsker å nå.  

 

 

  • SEO 

SEO står for Search Engine Optimization, eller søkemotoroptimalisering, om du vil. SEO gjør deg mer synlig i søkemotorene, og ved riktig analyse og oppsett gir det deg mer relevant trafikk til hjemmesiden.  

 

Google AdWords er Googles markedsføringssystem, hvor du som bedrift i korte trekk byr på keywords som plasserer hjemmesiden din høyt oppe på resultatlisten når brukeren "googler". Du har kanskje lagt merke til den grønne rubrikken med "annonse" som dukker opp ved siden av de øverste søkeresultatene dine? Disse annonsene har noen betalt for at skal dukke opp øverst i ditt søk.

Kontakt oss

for en helt uforpliktende evaluering av dine behov.

Thanks! Message sent.